Hvad tilbyder vi?

Sylvester Byg & Montage tilbyder totalløsninger, inden for håndværkerfaget, med vægt på god kvalitet, gamle traditioner og brug af den nyeste viden. Med vores store erfaring garanterer vi et flot resultat hver gang, og vi ser ikke vores arbejde som fuldført, før vi har din fulde tilfredsstillelse.

Vores arbejdsområder opfatter bl.a.:

Tilbygning

Ønsker du at skabe mere plads i eller omkring dit hus med en tilbygning? Hos Sylvester Byg & Montage kan vi hjælpe med både små og store tilbygninger, uanset om der tale om en ny garage, et ekstra værelse, et redskabsskur eller en ny udestue til hyggelige stunder med familien.

Ombygning

Er stuen blevet for lille, skal arbejdsværelset deles op, så der bliver mere plads til børnene, eller skal der flyttes rundt på rummene i sommerhuset? Sylvester Byg & Montage klarer ombygninger af forskellig art og står altid klar til hjælpe med dit kommende byggeprojekt.

Renovering

Står du med et ældre køkken, der trænger til en renovering, eller er badeværelset blevet lidt for trængt. Det eneste, Sylvester Byg & Montage skal bruge, er dine ønsker. Resten kan du overlade til os, og så sørger vi for, at renoveringen af dit køkken eller badeværelse kommer til at stå knivskarpt.

Køkkenmontage

Skal du have monteret dit nye drømmekøkken? Hos Sylvester Byg & Montage har vi stor erfaring med køkkenopsætning og kender derved processen fra start til slut. Vi tilbyder montage af alle slags køkkener og med vores høje kvalitet, er du som kunde altid sikret et flot resultat.

Udskiftning

Trænger taget til en udskiftning, er du træt af dine gamle utætte vinduer, eller skal gulvet udskiftes og have anlagt isolering og gulvvarme? Hos Sylvester Byg & Montage specialiser vi os løbende i udskiftning af enhver art, så vi kan hjælpe med netop dit projekt.

Belægning

Drømmer du om en indkørsel med fliser, der ikke skrider? Eller har du et ønske om en flot træterrasse rundt om din bolig? Kontakt Sylvester Byg & Montage og lad os hjælpe dig med etablering af din nye indkørsel, terrasse eller eventuelle havesti, der inviterer til havevandring.

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?